Kedves Olvasó!

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy új módszereket, lehetőségeket, hangokat és embereket vezessünk be a erdélyi magyar közéletbe. A célunk pedig az, hogy felélénkítsük a vitákat közös problémáinkról, hogy megkönnyítsük a véleményformálást és hogy a megfelelő időben a megfelelő helyre juttassuk el a megfelelő információt. Mindezeket csakis a te segítségeddel tudjuk elérni, kedves olvasó, mi csak pár eszközt biztosítunk:

Oldalunkon rendszeresen fogunk közölni cikkeket, amelyek a jelen legfontosabb társadalmi vagy tudományos problémáit tárgyalják, és ha te is meg szeretnéd osztani meglátásaidat, gondolataidat, fogalmazd meg őket egy véleménycikkben, és küldd el nekünk!

Kövesd a podcast-eket, amelyekben a legkülönfélébb témák kerülnek szóba: magánélet vagy közélet, művészet vagy politika, filmek vagy kampánybeszédek, mindent könyörtelenül elemezni fognak szerkesztőink és meghívottaink!

Nemcsak a múlt hét, hanem a jövő hét eseményeiről is szó lesz: „A hét” minden hétvégén összefoglalja, hogy milyen történelmi évfordulók következnek, de azt is, hogy mire érdemes figyelni, mi fog történni a következő héten!

És ennél sokkal több is befér majd, ahogy bővül az oldal! Szívesen beszélgetünk bárkivel a bloggal kapcsolatban, úgyhogy ha akármilyen kérdésed van, írjál szerkesztőinknek, és válaszolunk.

A szerkesztőség

Markó Balázs

marko.balazs[kukac]erted.ro

Tempfli Ákos

tempfli.akos[kukac]erted.ro

Domokos Ferenc (Fecó)

domokos.ferenc[kukac]erted.ro

Olcsvári Péter (Joco)

olcsvari.peter[kukac]erted.ro

Bukur Tamás

bukur.tamas[kukac]erted.ro

Kiss Etelka

kiss.etelka[kukac]erted.ro

Molnár Eszter

molnar.eszter[kukac]erted.ro

Kicsi Anna

kicsi.anna[kukac]erted.ro

Magyari Mátyás

magyari.matyas[kukac]erted.ro

Várady Csongor Huba

varady.csongor[kukac]erted.ro

Puskás Dávid

puskas.david[kukac]erted.ro

Főtámogató:

© 2020 Éter - Érted.